لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از ساز و کار‌های حقوق بشری علیه ایران القسام شهادت یکی از رهبران حماس در حمله اسرائیل به جنوب لبنان را تأیید کرد ترامپ: نتانیاهو احتمالا هفته آتی به آمریکا می‌آید حمله هوایی رژیم اسرائیل به صیدا؛ ۳ شهید و هدف‌گیری یکی از فرماندهان حماس شهادت یکی از رهبران حماس در حمله رژیم اسرائیل به صیدا در جنوب لبنان حمله هوایی آمریکا به شمال یمن رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران پزشکیان در گفتگو با مهدی المشاط: انسجام، مانع ظلم دشمنان به مسلمانان خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار قوی در دمشق

هند پس از انتخابات درباره واردات نفت ایران تصمیم‌گیری می‌کند

وزیر امور خارجه هند گفت: دهلی نو قصد دارد پس از پایان انتخابات عمومی درباره واردات نفت خام از ایران تصمیم‌گیری کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 14
کد خبر: ۱۱۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر ، به نقل از اسپوتنیک، هند پس از پایان انتخابات عمومی درباره واردات نفت خام از ایران تصمیم گیری خواهد کرد.

 

بر اساس این گزارش، محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سوشما سوارج، همتای هندی وی، روز سه شنبه دیدار و درباره تنش‌ها در خلیج فارس و همچنین نظام مالی ویژه برای افزایش روابط و همکاری‌های تجاری و اقتصادی با یکدیگر رایزنی کردند.

 

سوارج در این دیدار که نخستین نشست میان دو طرف پس از اجرایی شدن تحریم‌های آمریکا علیه بخش نفت ایران بود، به اطلاع ظریف رساند که دهلی نو تصمیم گیری درباره خرید نفت از ایران را به پایان انتخابات سراسری هند (۲۳ ماه مه) موکول کرده است.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه هند در توئیتی پس از این دیدار نوشت: سوشما سوارج، وزیر امور خارجه و محمد جواد ظریف، همتای ایرانی وی درخصوص مسائل و منافع دوجانبه گفتگو‌های سازنده‌ای داشتند. دو طرف همچنین درباره موضوعات منطقه‌ای از جمله افغانستان، دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود را به اشتراک گذاشتند.

 

سفارت ایران در دهلی نو نیز اعلام کرد در دیدار سازنده میان ظریف و سوارج، موضع ایران در قبال توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ -موسوم به برنامه جامع اقدام مشترک- تعمیق روابط دوجانبه، گام‌هایی که ایران در چارچوب برجام برداشته است و همچنین مسائل منطقه‌ای رایزنی کردند.

ارسال نظر
آخرین اخبار