دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند

هند پس از انتخابات درباره واردات نفت ایران تصمیم‌گیری می‌کند

وزیر امور خارجه هند گفت: دهلی نو قصد دارد پس از پایان انتخابات عمومی درباره واردات نفت خام از ایران تصمیم‌گیری کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 14
کد خبر: ۱۱۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر ، به نقل از اسپوتنیک، هند پس از پایان انتخابات عمومی درباره واردات نفت خام از ایران تصمیم گیری خواهد کرد.

 

بر اساس این گزارش، محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سوشما سوارج، همتای هندی وی، روز سه شنبه دیدار و درباره تنش‌ها در خلیج فارس و همچنین نظام مالی ویژه برای افزایش روابط و همکاری‌های تجاری و اقتصادی با یکدیگر رایزنی کردند.

 

سوارج در این دیدار که نخستین نشست میان دو طرف پس از اجرایی شدن تحریم‌های آمریکا علیه بخش نفت ایران بود، به اطلاع ظریف رساند که دهلی نو تصمیم گیری درباره خرید نفت از ایران را به پایان انتخابات سراسری هند (۲۳ ماه مه) موکول کرده است.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه هند در توئیتی پس از این دیدار نوشت: سوشما سوارج، وزیر امور خارجه و محمد جواد ظریف، همتای ایرانی وی درخصوص مسائل و منافع دوجانبه گفتگو‌های سازنده‌ای داشتند. دو طرف همچنین درباره موضوعات منطقه‌ای از جمله افغانستان، دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود را به اشتراک گذاشتند.

 

سفارت ایران در دهلی نو نیز اعلام کرد در دیدار سازنده میان ظریف و سوارج، موضع ایران در قبال توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ -موسوم به برنامه جامع اقدام مشترک- تعمیق روابط دوجانبه، گام‌هایی که ایران در چارچوب برجام برداشته است و همچنین مسائل منطقه‌ای رایزنی کردند.

ارسال نظر